EMPRESA DE LIMPIEZA

Limpiezas Solsolan 10, S.L.
Tel.: 93.380.16.65

info@solsolan.es

Motivació per fer la neteja

PENSI COM SI FOS UN LLOC DE TREBALL
Segurament fa molt temps que l'ha concebut com un treball ( moltes vegades major a 8 hores al dia ) ; la planificació de menjars, pagar els comptes , el calendari de familiar , fer de taxista dels nois, són un gran treball. Pensi a casa com una empresa que ha de ser eficient i segura, d'aquesta manera vostè començarà a abordar les tasques de casa amb un sentit més d'importància i orgull.

 

MAI COMENCI EL SEU DIA AMB LES LABORS DE LA LLAR

Inicieu sempre el dia amb una activitat de caràcter personal, ha de crear la seva pròpia rutina de demà per començar el seu dia i els que estan al seu voltant ho entendran, és sorprenent el resultat. Algunes d'aquestes activitats poden ser les que realitza en el transcurs del dia, com revisar el seu correu electrònic, fer una passejada , llegir una revista o simplement gaudir d'un cafè en silenci.

Segurament ja hi ha una rutina molt establerta i probablement hagi d'aixecar 15 minuts abans , no ho dubti i faci-ho ; l'anterior marcarà un començament de dia diferent.

Si en algun moment veu l'oportunitat de donar al seu company o nens algunes noves tasques senzilles, tampoc dubti en fer-ho.

 

FACI PRIMER LA TASCA QUE PITJOR PORTA
Sempre comenci atacant la tasca que més detesta , si per exemple és posar la rentadora, amb la ment fresca reculli la roba per rentar i deixi la bugada posada , tingui sempre en compte que si no ho " treu " dels pendents de primer , el turmentarà durant tot el dia, fent més pesades la resta de les funcions.

 

TROBI PLAER EN ALGUNA FUNCIÓ
Cada un de nosaltres pot trobar almenys una tasca de la qual gaudim. Trobi una part del maneig de casa que li pugui general algun plaer o inspirar. Hi ha gent que gaudeix molt arreglant el jardí, doblant la roba o només asseient a la seva cadira preferida inspeccionant casa .

 

SURTI DE CASA
Quan la catifa està bruta, les joguines dels seus fills per tot arreu i la roba encara espera per ser guardada al seu lloc, surti un moment de casa alternant tasques com pagar alguna factura , anar a comprar o simplement al parc del barri ; l'ajudarà a treure de l'entorn i recarregar les bateries.
Només amb sortir de les quatre parets de casa seva, aclarirà la ment i tornarà amb una actitud fresca.

 

SEMPRE FINALITZI LA JORNADA A LA LLAR

Quan hi ha tanta feina a la casa, sembla difícil trobar el moment d'acabar, ja que és molt important que prengui una hora del dia per acabar les tasques . El seu cos exercitarà la capacitat normal de desconnectar.